ONE TREE HILL

One tree hill måste vara en av de bästa serier som någonsin visats. Inte bara det så har serien den bästa musiken i sina avsnitt. Sitter just nu och lyssnar på massa musik därifrån och det är riktigt riktigt bra. Musiken är där har väldigt fina och betydelsefulla texter. Det är inte så mycket RnB och hip hop och sådant, det är mer.. rock/pop/indie och sånt.. alltså typ den bästa musiken :) Ville bara säga de.. ni borde gå in på youtube och lyssna på låtar från One tree hill.. ni kommer inte att ångra er (;


tors 20 nov

Sitter just nu skolan och väntar på att mitt språk ska börja. Denna dag har varit riktigt bra. Den började med naturkunskap och jag fick reda på mitt slutbetyg i A-kursen. Det blev MVG :) jag trodde verkligen inte att jag skulle få det, så det blev jag jätteglad för. Sen vankades det historia och vi fortsatte med våra arbeten. Jag är verkligen sugen på att sätta igång, ska till stadsbiblioteket och låna böcker och artiklar som omfattar mitt avsnitt som för övrigt är Martin Luther King och hur de svarta inte fick leva med samma rättigheter och så vidare. Väldigt väldigt intressant !

Imorgon så blir det stadsbiblioteket, sen ska jag iväg och jobba på Orange i garderoben. Första gången och jag ska vara själv, men det ska nog gå bra :) Vi ses om ni ska dit !

Helgen ska jag till IKEA och handla lite ljusslingor och sådant mys och även matta till mitt rum, härligt härligt..

VAD GLAD JAG BLEV NÄR JAG SÅG ATT DET SNÖADE IGÅR OCKSÅ,OCH ATT DET LIGGER KVAR LITE IDAG ! HOPPAS DET SNÖAR MER.. JULEN ÄR SNART HÄR PEOPLE ! OCH JAG ÄR LYCKLIG FÖR DET ! =)

sick and tired !

Vaknade imorse med en magont utan like, började dock att fixa mig men kunde inte slutföra de.
Det vara bara för mig att vara hemma, snopet..
Det var sista lektionen idag på matlagningen och vi skulle laga våra trerättersmåltider, aja vad ska man göra.
Så jag blir väl sängliggandes ikväll skulle jag tro.. vad ska ni göra ikväll ?
Ligger just nu i sängen med syrrans laptop, det är riktigt skönt. Men hon har en Macbook så är inte riktigt van hur man gör med den , men jag håller på att lära mig nu iaf.


Men dagens låt är.. The script - The man who can't be moved
Riktigt bra låt, den spelas på MTV flitigt :)
Jag lägger in Youtube klipp snart !


adios

Pavlov, Watson, Skinner

Nej, nu ska jag dra mig mot skolan och göra psykologiprov, det känns bra och jag är taggad !
WISH ME LUCK ! =)

Pavlovs experiment på hundar.
(Bild lånad av www.animalbehaviour.net)

Even heroes has the right to bleed

God förmiddag !
Ja, jag stannade hemma idag för att läsa på det sista på psykologin och det känns mycket bättre nu. Provet börjar om ca 2h så har inte så mycket tid kvar till att plugga men lite mer ska jag väl hinna med. Sen när jag kommer hem så blir det naturkunskapsplugg eftersom att jag har prov i det imorgon. Glömde ju att köpa pepparkakor igår så åker nog förbi någon affär på hemvägen så att jag har något att knapra på.

Vädret ser ju inte speciellt roligt ut idag heller...SNÖ NÅGON HALLÅÅ ?!..
Orkar inte fixa mig idag eller eftersom jag bara kommer att skriva prov så det blir väl inte någon uttänkt outfit slänger väl på mig jeans och ngn tröja bara..

Slänger upp dagens låt nu eftersom jag vet precis vilken underbar låt jag måste tipsa om.

Five for fighting - Superman
Denna låt är ett måste för mörka höstkvällar. Texten är riktigt riktigt fin och den är lugn och lite smådeppig. En äkta höstlåt, låten går på repeat hemma hos mig nästan. Den är riktigt fin.. finns inte så mkt, låten talar för sig själv tycker jag.
Så här kommer den.. ENJOY !



Natten smyger sakta in över staden..

ja, nu är det dags för mig att dra mig mot sängen och läsa igenom psykologin innan John Blund kommer och klappar mig på pannan och säger godnatt. Det var så mysigt när man var liten vid läggdags tycker jag. Mamma sitter med en i sängen och man ligger i hennes famn och lyssnar på när hon läste sagor eller sjöng godnattvisor. Det var så otroligt mycket mysigare än man har det nu. Jag skulle gärna byta bort psykologin mot det just nu. Liksom, psykologi plugg eller sagoläsande från mamsen vad väger högst ?! HAHA, nej men skämtosido det var riktigt mysigt när man var liten. Nej nu väntar Freud, Watson Pavlov och Skinner på mig i psykologiböckerna. Ska nog testa det som Jenny sa till mig idag. Hon sa att hon en gång sov på sin mattebok innan ett prov i hopp om att kunskapen skulle smyga in sig i hennes hjärna under natten.. är jag så desperat att jag ska testa det ?

Nej men jag ska nog vara hemma imorn och plugga det sista och sen åka till skolan och bara göra provet, vi har ändå inga viktiga lektioner och det känns som att psykolgiprovet är MYCKET viktigare än att springa runt bland 50 andra svettiga elever i en gympasal på idrotten? eller vad säger ni ? =)

aja... GODNATT MINA SMÅ SKUMGUMMIBJÖRNAR <3


Are we human ?

Jaha, skoldagen är nu över och sitter här och lyssnar på The Killers - Human (läs: Dagens låt). Denna kväll kommer bestå av psykologiplugg och skriva matlagningsuppgift. Ska nog kila till Årstahallen och köpa pepparkakor så att det kommer något bra med pluggandet.

Dagens låt : The Killers - Human
Ja, det finns väl inte så mkt att säga mer än..THE KILLERS ? Hur bra är det inte ? Detta är deras nya låt som de även spelade på EMA 2008 i Liverpool i torsdags. Det framträdandet var otroligt bra, och likaså låten. Texten är väldigt fin och har en betydelse, melodin får en att vilja höra mer.. UNDERBART ! =)






CIAO

hål till halv tre..

Jaha, nu har man hål till halv tre ! ;D whoho livet leker..not.

Och jag måste gå på matlagningen eftersom vi har praktiskt prov så jag kan inte åka hem.

Nej, nu ska jag plugga psykologi..

En fråga till er.. vad lyssnar ni på för musik ? =)

hej då.

sånt här kan förstöra en dag.

Det känns ju så otroligt bra att man kommer till skolan så ser man att dagens två första lektioner är inställda. Jag har nu håltimme till halv ett, det känns ju inte bra eftersom vi har psykologiprov imorn och det känns viktigare att man sitter och pluggar på det. Dum som jag är så lämnade jag psykologiboken hemma eftersom jag trodde att vi skulle ha lektion !!!

Jag kunde ju ifs dra hem , MEN nu kommer det fina i kråksången.. jag har praktiskt prov på matlagningen idag så jag KAN inte åka hem.. och vi slutar halv fem idag , hääärliga tider :)

Nej, nu ska jag sätta mig och lyssna på musik, läsa bloggar och plugga lite naturkunskap eftersom vi har prov i det på ons..

Skriver mer sen och lägger upp dagens låt ockå :)

ADIÓS AMIGOS !

Inte långt kvar nu !

Precis hemkommen ifrån mormor och morfar, då jag och mamma åkte dit eftersom att det är fars dag.
Det bjöd på tårta och vi pratade om julen :) Det är mormor och morfars tur att ha julen i år och vi satt och planerade och det bestämdes att jag ska hjälpa dem att julbaka i år, som vanligt. Jag älskar att julbaka stämningen och allt :) Speciellt mysigt hemma hos mormor och morfar. HIhi

Nyss då kollade mamma och jag på IKEAS hemsida på ljusslingor och annat julpynt, kollade på en matta också, mitt rum kommer att bli såå fint till julen om jag köper det jag kollade ut på IKEA :) ÅÅÅH DET ÄR VERKLIGEN INTE LÅNGT KVAR NU ! Jag älskar julen så mycket, jag förstår verkligen inte folk som tycker att det är överskattat, det är verkligen INTE det. Hur mysigt är det inte att träffa släkten och sitta och äta god julmat tillsammans och bara umgås ? :)
Eftersom denna dag har varit ganska mycket om julförberedelser så blir faktiskt dagens låt en jullåt, inte helt otippat kanske.
Nu är det nästan dags att börja lyssna på julmusik, jag börjar alltid för tidigt. Mamma säger att 15 nov då får man börja lyssna för då har halva November gått, men jag skiter i den regeln.

så.. DAGENS LÅT - Julen är här - Tommy Körberg och Sissel Kyrkjebø
Denna låt måste nog vara en av de finaste jullåtarna enligt mig. Tommy Körbergs starka och sammetslena röst blandat med Sissels ljusa och kristallklara stämma. Melodin är vacker och låten sprider värme. När man har låten kan man nästan känna lukten av nejlikor, pepparkakor, glögg och ljus. Det sprider sig en värme i hela kroppen och om det bara skulle snöa nu och om det skulle vara månaden december så skulle man verkligen tro att det är jul. Nej, denna låt är ett måste för alla julälskare =)


såå

Följ min blogg med bloggkoll


Godmorgon !

Har precis ätit frukost och min dag kommer väl inte se speciellt rolig ut tror jag. Det regnar ute så då kan man vara inne utan att ha dåligt samvete iaf, :)
Nej men idag är det bara plugg plugg och plugg som gäller. Det som ska göras är bl.a. :
  1. Psykologi (prov på tis)
  2. Naturkunskap (prov på ons)
  3. Spanskaläxa till imorn
  4. Svenskaredovisning till imorn
  5. Svenska instuderingsfrågor
  6. Historialäxa
Kommer inte hinna med allt, men 1-4 måste göras idag så :) Vilken tråkig dag detta kommer att vara ..

Slänger in dagens låt lite senare..



sry

Dålig uppdatert jag vet ! Men har varit inne i en svacka där jag inte känt att jag inte haft någonting att skriva då mitt humör har gått upp och ner. Så har inte så mycket berätta om saker som jag har gjort. Men det är riktigt mycket i skolan just nu, imorn blir det bara att sitta och plugga hela dagen. Har en tendens att alltid skjuta upp saker till sista dagen men så får det verkligen inte bli denna gång, eftersom att jag har två prov nästa vecka som bestämmer slutbetyget på två kurser.

Idag har jag inte gjort mycket alls, städat rummet och åkt hem till farmor och rensat ut hennes kyl&frys då hon har åkt in på sjukhuset och vet inte hur länge hon kommer att stanna där :( saad.

Nej, har precis kollat på Camp Rock på tv, hahaha men vadå.. Joe är snygg och man blir glad av filmen haha :D
Jag slänger in en låt också.
Just det, min blogg kommer nog mest att handla om musik och så eftersom jag lyssnar på det så pass mycket och tycker om att dela med mig av den musiken jag lyssnar på. Började lyssna på lite julmusik idag också, inte lika uppskattat av resten av familjen då de tycker att det är lite tidigt, men vadå det ska börjas i tid ! Så tänker nog börja med dagens låt och sen kanske lite kort om varför jag tycker att den låten är bra och varför den förtjänar att bli dagens låt.

Dagens Låt : Save up all your tears - Cher

Jag tror att ingen missade Anna Bergendahl igår på Idol när hon sjöng denna låt ? Lyssnade på orginalet först idag, och vad ska man säga Cher, hon är riktigt bra. Alltid lyssnat på henne lite smått men hennes röst har en sådan styrka och hon verkligen förmedlar låten på ett bra sätt så att man känner sig starkare inombords. Riktigt bra låt ! :)




RSS 2.0