projektarbete + tal

Vi fick lite information om projektarbetet idag på Historia B och jag och Jenny bestämde oss för att göra detta tillsammans. Vi tog tag i det på en gång och vi har nu kommit på vad vi ska göra. Kan tyvärr inte avslöja det för någon för att det är så pass bra =) och vi vill ju inte att någon ska ta det ifrån oss.. eller hur :) .
Men riktigt bra kommer det att bli. Kom på vad jag ska prata om på fredag också när jag ska ha mitt tal. Jag ska prata om skönhetsidealen i media, och hur mkt bilder faktiskt retucheras för att vi ska tro att de ser ut så, och så strävar vi efter att uppnå det omöjliga. Detta leder i sin tur till ätstörningar osv.. så det ska bli väldigt kul att få dela med mig av mina tankar!

Efter skolan så blir det banken. Mitt kort har slutat att fungera så jag måste dit och fixa nytt, ska fixa internetbank också så att jag kan föra över pengar smidigt hemifrån. Så det ska bli riktigt skönt faktiskt.

ÅÅÅH! jag vill verkligen bara börja med projektarbetet på en gång, för det ska verkligen bli såå roligt att få planera allt och se hur det går! Varför kan inte tiden gå lite fortare så att det blir hösttermin snart.. vänta.. sa jag att jag längtar till skolans börjar igen? (LÄS: RAMLAR AV STOLEN I REN CHOCK) . Men jag längtar tills projektarbetet inte till skolan. Iförsig så åker jag ju till thailand med gruppen i höst också.. haha.. men jag missar JB-konsterten.. vill inte ens tänka på det nu , för då blir jag bara ledsen. Men hoppas att du får intervjua de Jessica ;) hihhiih.. du vet vad du ska göra.. nej juste det skulle ju vara en överraskning :D haha.. nej nu ska jag återgå till lite andra saker. Vi har ju som sagt lektion nu, fast utan en lärare.. men lite duktig måste man vara.

Före och efter bild (lånad från tyras.se)




Thailändskt

Skoldagen flöt på som vanligt och inget nämnvärt hände. Sen så var det dags för Thailandsmöte och vi skulle redovisa i våra grupper vad vi hade kommit fram till. Vår grupp hade varit lite busiga och inte gjort våran uppgift, men det gick ändå riktigt bra och nu ska vi både ha luciatåg, midsommardanser och andra saker på våran "Sverigefest" när thailandseleverna är här :)
Sara och deras grupp hade om när vi ska vi vara i fjällnora och jag längtar verkligen tills vi ska leka fulla norsken eller vad det hette.. kreativt (läs: JA).

Sen var det dags för att bege sig till Mekong för att fylla magen med mat :) .. För mig blev det kycklingfilé med Cashewnötter och wok och ris :) Det var riktigt gott, jag kommer nog att trivas hos den thailändske familjen, kommer jag vilja flytta hem? KOMMER NI ATT SAKNA MIG DÅ? KLART NI KOMMER =D det var en riktigt dum fråga, som jag ställde.

JESSICAA !!!! JAG HÅLLER MINA TUMMAR OCH TÅR OCH JAAA.. ALLT SOM GÅR ATT HÅLLA ! =D

Nu ska jag skriva en Fan fic ! :) INSPERATION.. YES!

    I LIKE ! vill ruffsa håret, ngn frivillig kille med ruffshår som jag kan ruffsa lite :D (a)

AHHH KAN INTE HÅLLA MIG !!

Började läsa en fan Fic igår och den var såå bra !! satt och läste oavbrutet i typ 2h ! (NEJ JESSICA OM DU HAR KOMMIT LÄNGRE ÄN MIG SÅ FÅR DU INTE AVSLÖJA NGT ;) )
Sitter just nu i biblioteket och har naturkunskap, jobbar ju sååå flitigt (LÄS: INTE) . Jag måste ju bli klar med detta arbete innan min thailändare kommer, för då har jag verkligen ingen tid till att sitta med det, livet hårt.. ha hjälm -- nej skämtosido. Min humor suger hehehe :)

Sen blir det thailandsmöte ikväll och sen middag med gruppen på Mekong myyys :)


NY DESIGN

..och nya tag !
Först och främst måste jag tacka Jessica (http://jessicaviberg.blogg.se/), som gjort denna underbart fina design till mig . tack tack :) <3

Eftersom jag nu fått denna fina design, så måste jag ju ta tag i mitt bloggskrivande ! Detta går verkligen inte för sig! FY SKÄMS OCH SLAG PÅ FINGRARNA !!
Jag har ju varit sjuk sedan i onsdags och legat med uppåt 40 graders feber, inte det roligaste men nu är jag frisk, så låt oss fira med en kopp te med honung (?).

Imorn blir det alltså skola igen, och efter det så har jag thailandsmöte och sen ska vi gå och äta mat på thailandsrestaurangen Mekong. Det är ju nästan bara 2 ½ vecka tills eleverna från Thailand kommer hit !. Jag tyckte det inte var längesen innan det var typ 7-8 veckor tills de skulle komma. Tiden går fort.. det må jag säga.

VÅR VÅR VÅR! Vårkänslan har verkligen spridit sig i hela kroppen, JA! även fast jag legat nedbäddad i sängen och kollat på serier på tvn hela dagarna så har våren spridit sig i min kropp.. det är helt underbart !

Ciao! :)

RSS 2.0