cutiepie

                          

Ny design

Jag är helt beroende av min nya design på bloggen som Jessica så snällt så snällt fixat åt mig. Det är så fint, kan bara sitta och kolla på den hur länge som helst ! =)

Idag var det farewell-dinner i skolan för thailändarna eftersom de åker imorn, det kommer vara riktigt tomt och sorgligt att de åker. Även fast det kommer att bli skönt för att man kommer hinna med sakerna i skolan osv, så kommer det vara riktigt tomt.
Men om 6 månader så åker vi dit, och det kommer att blir så grymt roligt =) CAN'T WAIT !
Hon fick Eclipse (tredje boken i Twilight serien) av oss på engelska, hon blev jätteglad eftersom hon älskar de böckerna, sen ska hon få med sig en hel påse med kanelbullar hem också, hon älskar dem.

Jag har ett motto! Jag har alltid velat ha ett motto som man kan följa. Mitt är:
Don't give up, have faith, restart

Det är så otroligt sant, när dåliga saker händer så ska man aldrig ge upp, man ska ha tro att saker kommer att ordna sig t ex. Och sen så ska man börja om, det är inte ofta man kan börja om, men det är verkligen bra om man kan de.
Så känner jag inför USA resan, RESTART ! det ska bli så otroligt skönt att komma till ett annat land, där man bara kan börja om och bli den man vill vara..

PUSS PÅ ER <3

Never

You will never now what we could have been, what we should have been..



Jessica, du förstår <3

S K O L T R Ö T T

Ja, du hörde rätt ! Har nog aldrig varit såhär skoltrött i hela mitt liv, så fort jag tänker på allt skolarbete vill jag bara gråta och gräva ner mig någonstans. Jag stannade hemma från skolan idag för att jag skulle just plugga, tror ni jag gjorde d? NEJ ! NEJ ! OCH ÅTER NEJ! Jag kunde verkligen inte. Någon gång måste jag ju ta tag i allt , men kan jag inte sova i 5 dagar och sen vakna upp av att tiden inte har gått ?

Jag lägger in alla bilder från thailandsutbytet på onsdag när Praw har återvänt till varmare breddgrader. Får mer tid då. Hon är såå sööt , hon sa att hon inte ville åka tillbaka och att hon ville studera här och bosätta sig här. Då måste vi har gjort ett bra intryck på henne iaf :)

VILL TILL LONDON

har man tråkigt så har man

1. Sätt musikspelaren på random
 2. Tryck framåt för varje fråga.
3. Använd låttiteln som svar även om det låter helt fel

Will it be ok? Teardrops on my guitar
How are you feeling today? Hold on
How do your friends see you? All I ever wanted
Will you get married? Sitting on a platform
 What is your best friend's theme song? If I can't have you
What is the story of your life? Side by side
What was high school like? Goodnight and goodbye
How can you get ahead in life? Everyday
 What is the best thing about your friends? The last song
What is tonight going to be like? Let me let go
What is in store for the remainder of this weekend? Seventeen ain't so sweet
What song describes you? Meet you there
To describe your grandparents? Beautiful world
How is your life going? Jag är hos dig igen
What song will they play at your funeral? Days go by
How does the world see you? What hurts the most
Will you have a happy life? This is me
 What do your friends really think of you? What I've been looking for
Do people secretly lust after you? Mannequin
How can I make myself happy? Believe
 What should you do with your life? To love you more
 Will you ever have children? Kär i en ängel

HAHA alla svar blev ju konstiga ;D

Namnlös

I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,
Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Fjällnora + musik

Sitter just nu på syrrans laptop och kollar på sthlm - Arlanda. De visade nyss några som skulle åka till Bankok - Thalland. Längtar så otroligt mycket tills det är vår tur, att stå där vid terminalen och vänta på det är vår tur att gå på planet som leder oss till Thailnad, det kommer att bli så otroligt kul...

Imorgon så drar Thailandsgruppen + thailändare till Fjällnora för att spendera natten där. Tror nog att det kommer att bli mysigt. Jag ska bada hihi.. det kommer typ att vara 5 grader i vattnet eller ngt, det är riktigt kallt. Men jag ska göra det !! det har jag bestämt mig för.

HAH. jag är en stor tönt ! Varje gång jag lyssnar på låtar som jag känner extra för så börjar det alltid rinna tårar nedför mina kinder. En typisk sådan låt är Taylor Swift - Cold as you . Den är så otroligt fin. Lägger in den här.


London calling

Sitter just nu biblioteket och väntar på att klockan ska bli 4 så att vi kan ha sports tournament med thaisarna och att vi sedan kan åka hem, för jag är så otorligt trött !! Detta tar verkligen kål på en, men det är kul =)

De små thaisarna hade dansuppvisning , och gud vad söta de var , de må jag säga.. riktigt söta --

Jag sitter för tillfället och kollar på flygbiljetter till London.. hoppas hoppas ! det kommer att bli så grymt kul ! SPONTANRESA ELLER VAD ?! äventyyyr <3 love it.. nu hoppas vi bara på det bästa.

Det ligger en macka brevid mig som lockar riktigt mkt.. ska jag ta en tugga.. mmmmm

HEJDÅ !

It's alright it's ok !  Almost believing this is not pretend.. but I won't believe it, don't wanna be dissapointed.

It's alright it's ok

London i juni ?

Ashley Tisdale - It's alright it's ok

IT'S ALRIGHT, IT'S OK official music video

...dagen

Idag så hade jag mitt booktalk på engelskan mycket skönt att ha det gjort iaf, så att det inte hänger över en hela tiden. Sen efter skolanl idag.. klockan 3 närmare bestämt, så ska vi i thailandsgruppen + thailändarna + lärarna laga en thaimiddag här i skolan. det kommer att bli hur gott som helst tror jag . Sicken otur att jag har riktigt ont i magen idag då, funderar faktiskt starkt på att boka tid hos skolsköterskan och prata med henne om det. Jag vet ju att det är magkatarr jag har. men har det ju så mkt, så här mycket kan man inte ha. Jag vet att jag inte kan äta vissa saker för att de gör så att jag lättare kan få magkatarr, men jag kan ju snart inte äta någonting.. inte bra!!

Aja..nu ska jag sitta här på min bänk i min ensamhet (LÄS: SKÖÖÖNT =) ) och lyssnar på musik. Börjar om en halvtimme, så nu ska jag njjuuuuta


Lost Highway

Varför är det så att man alltid gör saker som man vet kommer få en att må dåligt? Fortfarande försöker få den killen som man vet inte är bra för en. Stannar i ett förhållande även fast man mår dåligt mer än man mår bra? Lyssnar på sådan musik som får en att må dåligt, men ändå så gör man det? Drömmer om sådana saker som man vill ha, men man vet inte kommer få, så mår man dåligt. Varför går man inte vidare?

Det är en sak som jag tänkt mycket på under den senaste tiden. Varför man just utsätter sig för sådana saker som man vet att man mår dåligt av. Är det för att värdesätter de bra sakerna så att de dåliga sakerna som man mår dåligt av inte känns lika starka längre? Är det för att man har det dära hoppet om att kanske kanske, så kommer det bli som jag vill. Om man då går vidare i sitt liv så kanske man missar sin chans?

Varför tror ni att vi gör detta ?


I need to find you , I gotta find you

När jag kom hem så somnade jag, det var huuuur skönt som helst att sova lite middag, det har jag inte gjort på en vecka snart, och jag brukar ju alltid göra det när jag kommer hem.

Sara kommer hit om kvart så ska vi till centralen och hämta våra thaisar , de kommer vara hur trötta som helt .. så det blir nog bädden tidigt för lilla Praw :)

.. nej nu blev jag stressad .. skriver imorn :)

PUSS PÅ ER <3

Lines, Vines and trying times

En halvtimme kvar tills min lektion börjar och jag har redan varit i skolan i cirka en halvtimme. Det var nämligen så att Praw och hennes thaivänner skulle till Sthlm idag så vi svennar var tvungen att lämna dem klockan tio i åtta på stationen. Det var liiite jobbigt att gå upp klockan 6 imorse måste jag faktiskt säga :P men men, det är sånt man får ta

Jag är faktiskt riktigt taggad till sista april, jag hoppas verkligen att det blir fint väder. Men det är alltid så att man längtar som satan och är jättetaggad till sista april och på grund av alla höga förväntningar så blir det aldrig så kul som man trott att det skulle bli. Så jag får väl tänka att det kommer bli tråkigt.. men om jag tror att det blir roligt då? Förstör jag min sista april då ? Det tåls att tänka på..

Är inne på oceanup.com nu och såg att JB:s skivomslag kommit ut, jag akn säga såhär ... JAG DOG! killarna var riktigt snygga, och omslaget såg mer moget ut än de förra har gjort, så längtar som satan tills albumet kommer ut, tror nämligen att detta album kommer vara lite mer mognare, men så blir det väl albumen mognar väl med killarana och eftersom jag också växer upp så passar det väl alldeles utmärkt :)

Idag så kommer Praw hem från sthlm klockan tjugo över sex så jag har lite ensamtid idag, det ska faktisklt bli skönt, även fast det är hur kul som helst att hon är här, så är det ändå lite skönt :)


                 

                                                      Lines, Vines and trying times

DJ Danger

                                                  



                                                     Så sööt man ska vara då :)

Men kuuuul

Var just hos Christina Egemalm som är programrektorn här på skolan. Jag hade tid där för komplettering av val (Läs: hade ingen aning om vad det handlade om). Det visade sig att de måste lägga in Samhällskunskap B i våra block i trean så alla min val blev helt konstiga. Så kommer typ inte få läsa några av de valen som jag valt. Så fick jag ett ultimatum antingen läsa Idrott och Hälsa B efter skolan eller att fortsätta att läsa språk. Det var det hemskaste !!! Jag vill verkligen inte läsa språåk :( jag räknar ju ned dagarna nu liksom. Men men , det var bara att gilla läget så de kurser jag kommer att läsa i blocket i Åk 3 är följane:

Engelska C
Småföretagande
Internationella relationer
Samhällskunskap B
Italienska steg 1

jiippiie, NOT !


HI HI HI

Dålig uppdaterade de sista dagarna, men jag har inte haft lika stor möjlighet att sitta vid datorn när min thailändska student Praw är boende hos mig. Det är faktiskt riktigt trevligt att ha henne här =). I början kanske det var lite stelt, men nu har det lossnat, så nu är det kul =)

Läste just på JB.se att Jessica dragit igång en tävling. NU jäklar blir det brainstooorm =). Kan ju inte säga den briljanta idén som jag har planerat för då kanske några snor den, och det vill vi ju verkligen inte eller hur :)

Idag så har jag, mamma, mormor, morfar och Praw varit ute och farit. Först åkte vi till Skokloster där det blåste såå mycket att jag aldrig sett på maken. Sen åkte vi till Sigtuna och fikade på Tant Brun och det var riktigt varmt och soligt och det var riktigt mysigt. Jag skulle lätt vilja bo i Sigtuna det är ju hur fint som helst. Igår så berättade Jessica att hon kanske ska bo hos sin morbror i sthlm under sommaren. BRA ?! jajamen, hur bra som helst :)

Jag kom nyss på att jag inte har ringt till SayNow på två dagar nu, detta är inte bra. får ta och ringa imorgon och ha något rikigt bra att säga.

Tog massvis med bilder idag OCH igår, men orkar inte lägga in de nu, gör det imorgorn.. så håll ut kära vänner håll ut.
När man pratar engelska konstant så är det riktigt svårt att gå över till svenska när man faktsikt kan prata svenska, under dessa dagar har det hänt ett ANTAL gånger att jag fortsatt att prata engelska med folk. Jag skulle gå och ta ut pengar på stan , så glömde hon före mig minneslappen i automaten så hon bara:
- Ursäkta, jag ska bara ta minneslappen
- OH THAT'S OK, JUST TAKE IT ! =)

Hon måste ha tänkt, okej varför snackar hon engelska när hon är svensk och vi är i sverige, vad leker hon..

hahahah... ARBETSSKADA =)

nej , nu ska jag, plugga lite och sen socialisera mig lite med Praw

have a nice day !

B R O K E N

                                        

                                                                              ÄR DET LAGLIGT ?!?!?!?

We belong together

Nu kommer det mera musik !

Denna låt , är såå bra så jag vet inte ens vart jag ska ta vägen, antalet gånger som jag har lyssnat på denna låt  idag går inte att räkna på både mina händer och tår..

Blunda, lyssna och njuuut =)

Gavin Degraw - We belong together



Don't Forget

Denna låt är så sjukt JÄVLA bra ! <3



Måndag

Idag blir det en saker-som-måste-göra-dag.
det blir plugg och städa rummet, inte så kul.. så blir inte så långt inlägg
BTW ! Pappa kom förbi imorse med en kavaj som hade hemma, den var perfekt! marinblå och perfekt längd, hur snyggt som helst, det gjorde min dag.

Nej, nu ska jag städa i min bokhylla och kolla på resor med mamma till sommaren, myys =)

TJING !


Got me going crazy..

..Killen som vet hur killar ska klä sig ;)


- ANITA ! hämta backarna

Vaknade upp hemma hos Hannah idag =) . . vi gick upp och åt frulle och sedan for jag hemåt, men jag hann inte komma hem innan mamma ringde och sa att vi skulle upp till mormor och morfar för att jag skulle hjälpa morfar med hans data. Den ville inte riktigt som han ville.

När jag kom hem gjorde jag lite skolgrejjer sen började jag läsa Män som hatar kvinnor, den började bra iaf . Sen har jag sovit mestadels av tiden, har ju så ont i magen så man orkar inte göra så mycket annat.
Och bara eftersom jag har ont i magen så ska mamma baka och köpa så mycket gott. Hon säger vid matbordet:
- Johanna, ska vi ta ost och kex ikväll ? sen har vi ju påskbakelser också. Jag skulle ju baka cheesecake idag, eller ska jag ta den imorn?
+ att jag har massa godis kvar , haha ;D det är i såna här tillfällen man vill på prima och sitta och äta gott..

Hannah och jag låg och kollade på massa filmer från Nv1d tiden <3 , det var fina grejjer kan ju säga, filmtittandet blandades med Filippa Bark repliker om vartannat. Det är ju såå bra, måste gå in och kolla lite på det nu känner jag.

Patrick, Vidar och Lucas var också hemma hos hannah igår, och vi satt och pratade och drack te och hade det bara allmänt trevligt.

Vidar - jag har nu lagt in ÅRETS citat som rubrik nu, du borde vara stolt =)



" Sen blev hon skickad till koncentrationsläger, och det var inte för att hon hade damp! "
" boken var ganska långtråkig, men det var ändå den bästa bok vi läst, ni som inte har läst den.. gör det, och helst imorgon "

Baby I love my cheeseburger !

När jag vaknade imorse så hade en jäkla magont, inte KUUUL. Jag tog mig ändå upp och fixade mig och gick sedan till Celsius för att möta upp Hannah. Vi gick sedan ned mot staden, väl nere så mötte vi Vidar :) , han behövde inte jobba idag så vi gick till ica och köpte glass sen satte vi oss vid bryggan och möös i solen. Sen kom Ellen också. Sedan gick vi till Centralen för att möta upp hennes kille Lucas (läs: sååå söööta :) ) . Sen mötte vi Johanna. Vi gick till donken och köpte mat och satte oss sedan vid ån igen, och hade det trevligt. Vi gick sen och köpte present till Sara - -

Nu ska jag städa mitt rum sen kommer Johanna och sen så ska vi till Sara på middag. Dock så ska jag bara äta där, ska inte med ut eftersom jag har så ont i magen. Ska till Hannah sen och bara mysa och ta det lungt, eftersom hon åker ju på måndag. not good. Så måste passa på nu =)

Lite bilder från dagen:

                    

Because an empty room can be so loud

Det var riktigt trevligt hemma hos brattemo. kladdkakan blev god och gitarrspelandet var vackert (förutom när jag satt och spelade mina tre ynka ackord som jag kunde)

Tog lite bilder =)

Sitter och snackar med Jessica om lite saker, skönt att snacka med henne faktiskt ;o känns som vi har känt varandra hur länge som helst, like that :)

   Dagens outfit, inte så värld att lägga upp ens, men men =)

           

On the line

Jag har gjort ett löfte, som ett nyårslöfte. Det är ju inte nyår nu så låt oss kalla de Ge-fan-inte-upp-nu-Johanna-du-ska-klara-det-löfte =). Detta löfte är att jag ska lära mig att spela gitarr, har tränat varje dag nu i..två dagar ! och det tar sig :D haha- -- nu jäklar ska jag bli riktigt bra ! Det är ju såå coolt att spela gitarr eller något instrument överhuvudtaget. Finns det något sexigare än killar som spelar gitarr? Nej, jag tror inte de..

Ska börja fixa mig snart, ska iväg till Brattemo vid tre och ska fika där. Mycket mysigt att åka hem till folk att fika, så sparar man kanske 50 :- , för det är ju så mycket en fika kostar på stan. Mycket bra under denna lågkonjuktur, man har inte råd att leva haha.. tragiskt det låter.

Slänger i en dagens outfit sen, känner för lite flickigt idag =)



Jag kommer blir grym, vänta ni bara..


var bara tvungen..

...Att lägga in denna låttext i ett blogginlägg, älskar texten såå mycket, och låten är såå underbar <3

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - Håkan Hellström

Vad jag bryr mig om nu
 är att du kommer nära mig
 även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen
 är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
 är att du ligger vaken i morgontimmen
när regnet slår mot fönstret och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om är att höra dig andas
veta att du är nära förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
 även om inte kommer tillbaks till dig
säg nånting säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
 även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig



                                  

Poor unfortunate souls

Nu är jag hemkommen från Gränby C, eller ja okej har varit hemma en timme nu kanske. Sitter nu för tillfället och målar mina naglar i det nya nagellacket jag köpte där.. bl.a.
Men jag är ledsen, jag hittade ingen kavaj.. nu ger jag upp, ska fan fråga pappa eller morfar om de ha någon kavaj jag kan få, det är ju nästan lite coolare. Då kommer den vara sådär oversize som jag vill att den ska vara också . (LÄS: AHA-UPPLEVELSE)

Köpte lite annat smått och gott också, köpte Maybelline's liquid minerals foundation + en foundationpensel. Har inte använt mig av det förut, men enligt "experterna" så blir det ju en mycket jämnare och finare resultat om man använder sig av pensel, hoppas det är sant.

Nej, nu ska jag sätta mig med lite plugg =) skriver kanske ikväll. Måste ju erkänna att jag är lite stolt över mig själv att jag skriver i bloggen så mkt.. HALLELUJAH! Nu är det bara en sak som fattas i mitt liv (Jessica vet ;) ) och om ett år jessica .. om ett år =)



Jag köpte detta idag  =)

   Jag älskar mina Ray Ban Wayfarer <3

Onsdag!

Jag är en dålig människa ! jag har hur mycket som helst i skolan, men jag har inte börjat med något än =O Så jag får ta och sätta mig idag och jobba emd det hela dagen och kvällen. Först ska jag bara till Gränby C och handla lite saker och mamma och se om jag hittar en snygg kavaj med uppkavlade ärmar ! HAR CRAVINGS EFTER EN SÅN ! =D

Jag vill inte ens tänka på hur mycket jag har som måste vara klart innan denna vecka är slut och innan Praw kommer. Men jag ska lista upp det här , så jag får en klar överblick.

  • Geografiuppgift och lokalisering av företag
  • Samhällskunskapsuppgift - Ekonomi
  • Naturkunskapsarbetete - Alzheimers och andra demens sjukdomar
  • Historia plugg till prov - Kinas Historia
  • Naturkunskapsinstuderingsfrågor
  • Spanskatext
  • Läsa ut en engelsk klassiker - Sense and Sensibility
Tror jag har glömt något, men ungefär det där ska jag göra klart =) jipppiie !



Dagens outfit (inget märkvärdigt dock) :

Hög kjol - American Apparel
Löst vitt linne - Gina tricot
Svart kofta - h&m
Röd halsduk - American Apparel

Nej , nu måste jag till Gränby !

Måste också komma ihåg att ladda batteriet till min digitalkamera, orkar inte ta kort med mobilen , det blir inte lika bra bilder.

Skriver sen, CIAO ! =)



A little bit longer



Nick Jonas: - This song is for every broken heart, for every lost dream, for every high and for every low. But tonight this song is for you .

Here I go !

Var nere på stan med Hannah idag =) riktigt roligt att träffa henne igen, kändes som evigheter sist , det var så mycket catchin' up to do (SÄGER JU DET HANNAH).

Satt nyss och kollade på en au pair hemsida som hjälper en att bli au pair i ett år i USA, funderar starkt på att dra dit ett år istället , istället för att jobba ett år i Australien. Har nog bestämt mig för att satsa på detta istället. Känns verkligen som jag har fötts i fel land. Tycker om att prata engelska mer än jag tycker om svenska, tror verkligen att jag skulle trivas som fisken i vattnet där:)

Nu ska jag börja med min geografiuppgift som handlar om lokalisering av olika företag, såå intressant (LÄS: IRONI). Jag ska skriva om ett stålföretag i Frankrike. Lika bra och ha det gjort så att det inte hänger vöer en hela lovet. Jag har ju massa andra saker att göra , såsom skolarbeten och plugg till prov ...

 
Invigde min nya halsduk idag från America Apparel, jag gillar den =)

ca 3 mån senare

Idag kom min syster hem (LÄS: EFTERLÄNGTAT). Hon hade med sig min födelsedagspresent från när jag fyllde år i januari =).

Jag fick en skitcool halsduk/scarf från American apparel. I en djup röd färg :) mycket uppskattat !
Thanks sis'

det är en sån här :) fast röd !

Nej, nu ska jag gå och socialisera mig lite, mormor och morfar är ju faktiskt här. Skriver lite senare !

Obs! sitter och lyssnar på Demi Lovatos album Don't forget ! RIKTIGT BRA.. SPEC LÅTEN "DON'T FORGET" LYSSNA!

=)

PÅÅÅSKLOOV !!

Jippiie ! =) nu är det påsklov, och det känns hur konstigt som helst. Det var bara någon vecka sen det var snö och riktigt kallt ute. Termometern visade nyss på 14 C riktigt sköööönt =) .

Jag hade ju mitt svenskatal idag, det var nog det mest spontana tal jag någonsin gjort. Men eftersom jag var så engaerad i ämnet så lös det väl igenom, för jag fick MVG :).. Det känns riktigt skönt.

Sitter nu och taggar till JONAS BROTHERS MUSIC FROM THE 3D EXPERIENCE <3 Man bliir såå glad av den musiken alltså !!
Ikväll har min syster 20-års fest så jag och Sara ska gå på den, får se om det blir roligt eller inte..

Det känns som att lover kommer bli en helt vanlig skolvecka eftersom jag så mycket jag göra innan Praw kommer hit, för har ingen lust att sitta med så mycket läxor, arbeten och prov när hon är här, hur kul är det på en skala på 1-10?

Nej , nu ska jag ställa mig och dansa till dessa ljuva toner sen ska jag fika med mamma, och jag ska göra en latte. Jag kan ju bara dricka kaffe en gång i veckan för min mage (LÄS: SÖRJER). Så nu ska jag njuta =) SKA NOG SÄTTA MIG PÅ BALKONGEN !! LOVE IT !

One man show!

Har ni en trevlig dag såhär långt?

Lite saker som jag ska göra idag:
  • Skriva klart part 10 av fanficen
  • Storstäda rummet -- det är STÖKIGT
  • Jobba på mitt svenskatal
  • Promenad
  • Försöka göra lite på geografiuppg
  • Börja läsa Män som hatar kvinnor


- Detta var en liiite jobbigt snygg bild på hunken Joe Jonas .. ME LIKE !

Love is on it's way

Är bara tvungen att lägga in denna musikvideo =) låten är hur fin som helst, och checka Joe som polis, kan det bli bättre ;)



Onsdag

Riktigt skönt att man fick reda på idag att vi inte har några lektioner imorn förutom spanskan, men jag känner att jag tar en dag ledigt. Då kan jag jobba på mitt tal som jag ska ha på fredag. Sen är det påsklov, det ska bli så otroligt skönt, man känner verkligen att man är skoltrött, och självklart så ska alla lärare ge uppgifter under lovet och lägga sina prov veckan efter lovet så man måste sitta på lovet och plugga järnet. Jag måste dessutom göra klart massa uppgifter innan Praw kommer så jag slipper sitta så mycket med skolsaker när hon är här. Tror inte att det skulle vara så roligt för henne.

Är det någon som vet om det var ett aprilskämt eller icke att Jakob Öqvist på VAKNA! Med the voice fick kicken för att han moona på det där mötet förra veckan? Jag hoppas verkligen att det var ett aprilskämt, det är ju han som gör liv i showen. Han bjuder verkligen på sig själv varje morgon.

Det är riktigt roligt att det är så många som tycker att min och Jessicas fan fick är så bra (som den faktiskt är). Det är så mycket roligare att skriva när man får så snälla kommentarer. Det är dock lite frustrerande att man vet att det aldrig kommer hända på riktigt, men det är sånt som man får ta som.. ehm, författare (?).

Idag på engelskan så jobbade vi med lite classics. Så läste vi lite quotes från lite olika personer. Detta var det som fångade min uppmärksamet mest:

"It's better to have loved and lost, than to have never loved at all."  - Alfred, Lord Tennyson


RSS 2.0