080209

Jag skrev ju i förra inlägget att jag funderade på att skicka in ansökan om thailandsutbytet. Jag skickade in en ansökan och idag så fick jag reda på att jag fick åka med :) JIPPIIE ! Sara fick också vara med om det, så det ska bli hur kul som helst :)

De kommer hit från Thailand i slutet på april och vi åker till thailand i höst i trean :)

håltimme

Sitter nu och har långlunch eftersom min spanska var inställd, min nästa och även sista lektion börjar klockan tjugo över ett. Är såå  riktigt trött så det känns lite pain att sitta här och vänta på¨en lektion.
Vi fick tillbaka våra samhällskunskapsprov också.. inte nöjd, fick 39/47. Det kanske är helt okej, men eftersom jag är intresserad i ämnet och kände att jag verkligen kunde det så är jag riktigt missnöjd. Men det blir ju lätt så om man vet att man kunnat göra bättre.

När jag kommer hem så ska jag sätta mig och kolla på det nya avsnittet av 90210 och spela lite donkey kong HAHAHAH. nostalgi på hög nivåå !! ´Jag spelade alltid det när jag var liten , men sen med åren så har jag inte spelat det. Sen så fixade jag det på min data, och det är ju så otroligt roligt, så har suttit och spelat det ganska mycket (a).
Jag ska väl också börja göra lite skolsaker som ska ´göras innan lovet och prov som jag har efter lovet, så slipper man sitta på lovet och plugga det skulle ju kännas lite halvt ovärt :)

På naturkunskapen idag så kom det två lärare och pratade om thailandsutbyte. Alltså att det kommer 15 thailändare och ska bo här hos värdfamiljer sen så åker 15 stycken från fyris till Thailand och är där i 2 veckor. Jag funderar på att anmäla mig, det skulle vara grymt roligt och en bra upplevelse som man sen kommer att glömma. Jag måste få ett litet mer äventyrligt liv, och vad är bättre än att åka till Thailand i 2 veckor och bo hos en värdfamilj och se hur den thailändska kulturen är och så. Senaste anmälningsdagen är på fredag, så jag ska hem och prata med mamma efter skoldagens slut. Nej nu har jag inte så mycket mer att skriva.. men jag skriver sen :)

Slänger upp en bild på snyggaste så ni kan dregla lite :) ..

Kindly unspoken

När jag vaknade upp idag så mådde jag inge bra så jag blev hemma idag igen.
Helt plötsligt så kommer jag inte på någonting att skriva , hmm..
Jag kan ju börja med att säga att jag saknar min bästa vän Hannah Fichtel väldigt mycket.. men jag hoppas att du har det bra och längtar tills vi ses efter den 18 feb =)

Till helgen har jag inte några planer iallafall, det är ju Melodifestivalen, man får väl ta och kolla på det och så.
Måste se till att träffa Anna och Victoria också, har inte träffat dem på hur länge som helst :O tror jag inte har träffat Victoria sen nyår, och det är flera flera veckor sedan, alltså inte bra..
äsch, känns som att detta inlägget inte alls blev bra, jag slänger in en låt
Here comes the regular - The replacements <3




rubrik

Vad gör man när man skådar sig själv och upptäcker att man inte längre brinner? Man betraktar sig själv och är slocknad.
Så skriver Jonas Gardell i sin bok "Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig tillbaka"

Ja, vad gör man egentligen? .. just nu för stunden så känner jag mig grymt omotiverad i skolan, har kommit i en svacka då jag inte känner mig motiverad att göra någonting. På ett sätt så känner jag att man måste få ha en svacka nån gång under sin skolgång. Det var just därför som jag var hemma idag.. jag vaknade och kände bara ingen ork, lust eller någonting. Kanske bara ren lathet, eller så behövde jag bara en dag att ta det lungt och bara vara JAG.
Hur ofta får man egentligen bara vara JAG. Ständigt så pressar man sig själv och försöker göra sitt yttersta. Man vill inte bara tillfreda sig själv utan även människor runt omkring en. Dessa höga krav som ställs på en från media hela tiden.
Det var just därför som Hannah och jag just bestämde oss för att åka på roadtrip i sommar. Det är så välbehövligt att bara åka runt utan någonsomhelst riktning, ha bra musik och bra sällskap.. och bara vara.
Jag tror att det är väldigt viktigt att man tar vara på såna stunder för att orka med dessa stunder så man kanske inte känner sig Top of the world.

Nej, nu ska jag klä på mig och gå ut på en långpromenad och ta vara på den lilla solen som skiner.. tar med kameran och kanske tar lite kort också..
Skriver sen ;)

This is it

Ja, Hannah min käre vän.. THIS IS FOR YOU !
Jag tänkte ju eftersom vi inte kommer att träffas på 2 ½ vecka nu ( :'( ) så får jag helt enkelt skriva i min blogg varje dag så kan vi hålla oss uppdeterade :)... tror dock inte att det är så många fler som läser min blogg så .. haha

Denna helg har faktiskt varit ytterst trevligt. Igår var det myskväll med Jenny och Vidar som stod på schemat. Vi kollade på The mist (lite konstig) , Mamma Mia SING A LONG VERISON <3 och spelade Nintendo Wii.. det var yttterst trevligt måste jag medge.
Idag så var jag med Hannah. Det var lika trevligt som det brukar att vara, vi pratade om allt mellan himmel och jord och planerade bland annat vår kommande roadtrip som vi ska åka på i sommar. Ska bli så grymt skönt att bara komma bort från allt och bara åka runt och bara vara :) . Jag ska också ta körkort i sommar så då kan båda köra, det ska bli riktigt bra.

De timmarna som är kvar på detta dygn kommer att sysselsättas på så sätt att jag tänkte sätta mig och läsa och repetera lite spanska (alltid bra) , sen så blir det väl att ta det lungt innan skolan börjar imorgon. Kunde verkligen inte sova inatt heller så det blir väl att gå och lägga sig en aningen tidigt idag iallafall =)..


RSS 2.0